Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



WAIST DEEP MOVIE (2006)(DVDrip)

Filmy ktoré nemajú hip-hopovú tématiku

16 Nov 2008, 11:15

WAIST DEEP MOVIE (2006) !!!EXCLUSIVE!!!

Obrázok

RECENZIA

Ak hľadáte akčné filmy a nevadí vám, že tam nehrajú absolútne hviezdy Hollywoodu, tak pozor! Možno práve tento film je určený pre vás. Na pobavenie, oddýchnutie a hlavne oku a uchu lahodiace scénky. To je to čo chceme od filmov, nie?
O2 pracuje ako ochrankár, a celý deň väčšinou sleduje bezpečnostné kamery. Po návrate z väzenia, je to niečo ako program na prevýchovu. Už je však čistý. Stalo sa, že sa do niečoho nelegálneho namočil, no už je to minulosť. Odsedel si šesť rokov a teraz je jediné čomu sa chce venovať, jeho syn. Do práce mu zavolá jeho brat Lucky, a oznámi mu, že nemôže ísť pre jeho syna do školy. O2 sa práve zamestnal a nechce mať ,,průser,, hneď za začiatku, tak nemôže odísť. No inak to nepôjde. Utečie teda spred obrazoviek a uháňa si to po uliciach za svojim synom. Vyzdvihne ho tesne pred tým ako zavrú areál a berie ho na sľúbenú zmrzlinu. No nezájde ďaleko. Po chvíľke jazdy ho prepadne skupinka černochov a ukradnú mu auto. Smola je v tom, že na zadnom sedadle driemal jeho syn Junior. Nakoniec zistí že to nebola náhoda a ten ktorý má jeho syna je Meat, boss podsvetia a človek, kvôli ktorému O2 sedel. Podmienkou je 100 tisíc a jeho syn opäť uvidí svojho otca. O2 však vymyslí plán ako prísť k peniazom a súbežne s tým, ako proti sebe poštvať dvoch gangsterskych bossov, ktorý sa navzájom veľmi nemusia, a majú sa pekne v zuboch. No veľa času nezostáva.
Tyrese, hlavná postava v tomto filme si zahral už v pár vydarených kúskoch. Či už to bolo 2 Fast 2 Furious, alebo Štyria bratia, všade dokázal, že nie je len raperská hviezda domácich pódií. Na svojom konte ako raper má zatiaľ 4 albumy z ktorých single bodovali v Amerike na vcelku dobrých miestach. No určite všetci čakali ako zvládne hereckú dráhu. Podľa mňa to zvládol na výbornú, a ako herec je naozaj drsný, tak ako jeho slová v pesničkách. V uliciach, odkiaľ v každom filme vyčnieva, je podobný štýl a preto v jeho podaní ide vlastne o prirodzené správanie a scenár mu bol tuším písaný priamo na telo. Jeho výkon bol skvelý. Jeho emotívne prevedenie starosti o syna, bolo naozaj dobre zahraté. Nie ako emočné výlevy niektorých hercov v iných filmoch. Ako sekundantka mu bola sexi Coco (Meagan Good). Pohľad na ňu vám rozbúcha srdce. Jej krásne hnedá, bezchybná pokožka vás dostane do stavu, že od nej nebudete môcť odtrhnúť oči. Ostatné prednosti, už nechám na vašu predstavivosť. No aby ste si nemysleli, že jej výkon je len o tom ako vie vrtieť so zadkom. Hranie jej ide. Naozaj mi tento film pripadal ako herecký koncert hercov, ktorý presne vedia, čo robia.
Hudbu mali na svedomí skôr raperské a hip-hopové esá Amerických ulíc. Žiadne veľké a dych vyrážajúce orchestrálne výpady tu nie sú. Z každého kúsku a z každej scénky na vás tlačia silné basy a väčšinou rapové vložky tvrdého kalibru. No zapadá to presne. Niečo podobné sa vyskytovalo aj vo filme Bad Boys 2 a tam rovnako, ako aj tu to sedelo neskutočne. Veď si predstavte, že niekomu z černošskej štvrte hrá v aute John Williams, alebo James Horner.
Príbeh vás vtiahne do deja a kamera presne podľa môjho gusta, s akčnosťou na každom kroku a rýchlymi prestrihmi umocňuje napínavosť a akciu. Je jasné, že sa kamera zžíva s dejom a prestrihy v prestrelkách sú neskutočné. Tomu sa hovorí umenie kameramana. Nie je to nejako neskutočne veľký príbeh, a už vôbec nie zvlášť originály, ale ako oddychovka je to snáď presne to čo som chcel. Po filmoch, čo si ani nezaslúžia prívlastok, akčný, je tu tá pravá ukážka, že to ide.

HRAJU

Tyrese Gibson
Meagan Good
Larent Tate
THE GAME

TRAILER

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo


SOUNDTRACK

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo



INFO 4 YOU

Dabing: Český
Kvalita: DVDrip
Rozlíšenie: 640x264
Dlžka filmu: 1:26:53
Velkosť: 1,375 Gb

Odkaz na stiahnutie:
Pre zobrazenie odkazov sa musíte alebo



NO PASS
Naposledy upravil Matelko dňa 16 Nov 2008, 12:10, celkovo upravené 1
Dôvod: doplnený obrázok
Obrázok užívateľa
7ToMMy7
Kto je 2pac?
Rank:
Kto je 2pac?
Príspevky:
6
Poďakovania:
0
Registrovaný:
15.11.2008

Späť na Ne-hiphop filmy



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], Seznam [Bot]