Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Ziwot

Vaše texty ktoré chcete prezentovať

21 Feb 2009, 14:55

Ziwot nie je len stoka obycajna paruka, ked si ju das dole widis
wsetky tie swinstwa,klamstwa,fetujuce detska.
potom ti dochadza ze je len stoka, skusas to obnovit no zistis ze je ti to na rit. tak prestawas werit v novu nadej na lepsi ziwot. chces sa dostat do role uspesnejsich ktori wedia w com weria nie klamstva,swinstwa ale w normalny ziwot kery si chcu wyuziwat a nie sa podliezat. musis byt jak henten kery sa chce dostat na priecku prwu a nie dostat nejaku zebracku zmluwu keru roztrha za druhu. a kvoli swojmu druhu prestane rapowat a zacne kazdeho podjebawat s koze zodrawat prestane zotrwawat neskusa to obnowowat.skoncis na podlahe s krwow w rukach prides na prach nemas co dat iba twoj fet tak to je ta najhorsia hawed stym tu radsej ani nechod otoc sa a bez prec ku fetujucim stokarom, kery ti daju zo swojim zarobkom kilo no ty im znicis tym cely ziwot, stoji ti to za to kilo.prestan zo wsetkym zlym,podlim no teraz si uz dospeli a nemisli na ze si polku zo swojich ludi urobil fetujuce howada ktori ti uz nic neporadia.len ti powedia skazil si my cely ziwot .asy w tom w com si nikdy nechcel byt . snazis sa to prebyt niecim inym . len newies co mas robit skus nieco nowe zlozit mozno sa ti zacne darit. R:toto su ozajsne pribehy kere sa deju kazdu chvilu kazdu hodinu nemozes ich wratit spat musis ich prezit opat.ak nezabojujes.tak skapes.preto potrebujes wela priatelow Wzdy musis werit kamosow kerych mas zopar rokow. nektory su falosny jak kurwy.nikdy mi newonal med okolo wasej huby. zato ze ma punkaci wolaju hiphopwi kral nikdo ma nema rad. lebo som bezcitny kral.seckych som was pojebal. mam w pici ze ma nenawidite aj ten najlepsi kamarat ma zradil nasiel si ineho lepsieho,bohatsieho.kery mu dawa wacej penazi keby som wedel ze mu ide len oto,wyjebem sa na jeho brcawy kokot. w skole sme boli pani nikdy sa nam nikto nepostawi. iba ty si ma zacal zradzat,zacal si ma odjebawat.zacal som ta wolat no ty si sa na mna pekne wyjebal no co je smola uz si len premna obycajna nula. ja som ti wzdy weril,no co som ti zweril, to sa na poslednu chwilu wsetci dozwedeli citil som sa podwedeni. mame dost zazitkow aby sme sa nedojebali no tebe to asy nestacilo, w hlawe sa ti nic nowe asy nezrodilo. aby si zase nebol w tom ked pocujes o tom ako chces byt welkym kokotom ktori howori o tom co sa stalo potom ked sa to rozpadom dojebalo. R:toto su ozajsne pribehy kere sa deju kazdu chvilu kazdu hodinu nemozes ich wratit spat musis ich prezit opat.ak nezabojujes.tak skapes.preto potrebujes wela priatelow.
Obrázok užívateľa
markos741
Underground
Rank:
Underground
Príspevky:
13
Poďakovania:
0
Registrovaný:
18.03.2008

21 Feb 2009, 15:15

tebe drbe? :D naco to sem stale davas? :D co si na nervy? :D sa necitis? :D alebo mas kratkodobre vypadky pamatate? :D alebo ti proste jebe? :D
Obrázok užívateľa
ZáVeR
Power user
Rank:
Power user
Príspevky:
342
Poďakovania:
0
Registrovaný:
04.02.2009

21 Feb 2009, 15:17

no zaver prave som chcela napisat ze ked si to precitas sa asi preskocis:D:D:D...kokos ja uz fakt mrem na takychto kokotkoch :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
naty4488
Platinum user
Rank:
Platinum user
Príspevky:
1021
Poďakovania:
0
Registrovaný:
02.11.2008

12 Apr 2009, 09:09

no uprav to sa mi to nechelo citat cele
Obrázok užívateľa
mysel
Závislák
Rank:
Závislák
Príspevky:
165
Poďakovania:
0
Registrovaný:
06.12.2008


Späť na Vlastné texty



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], lado121, MATEJ888, Seznam [Bot]