Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Ako ste sa dostali k tvorbe hudby - predstavte svoj pribeh!

Téma v ktorej môžete rozoberať všetko, čo vás len napadne

20 Nov 2012, 13:47

aby sme sa viacej spoznali alebo len tak... prispejte svojim pribehom:)
Obrázok užívateľa
phantomxy
Závislák
Rank:
Závislák
Príspevky:
137
Poďakovania:
0
Registrovaný:
16.03.2011

20 Nov 2012, 13:51

zaujimava tema ., ja som sa dostal k tvorbe hudby (tvorim zatial len pre seba) vdaka hh foru, ja som nejako nemal vo svojom blizkom okoli fanusikov rapu, nemal som sa s kym o nom rozpravat aj tu som bol dlhsie zaregistrovany, nepridaval som komenty az potom som si vsimol sekciu vlastna tvorba-texty a uz sa to zacalo :D :D
Obrázok užívateľaEnergy-ESaZ

20 Nov 2012, 14:57

Ako som sa dostal k tvorbe hudby ?

od 3 rokov som vždy túžil hrať na bicie, od 7 rokov do 16 tuším som chodil na ZUŠ na bicie nastroje.Prvy krat som počul hiphop asi ako 13ročný, vtedy ma to vôbec neoslovilo, prišiel zlom ked som mal 15rokov a začul som 50 Cent - Just a lil bit, vtedy som odpadol že kokos jaka huba našlapana, jak rapuje a všetko. no a rapovať som nikdy nechcel, nezaujalo ma to až tak ako ta muzika, nevedel som ani povedať čo to vlastne je či nejaký beat alebo podmaz...Až mi to kamarat vysvetlil ako to funguje a chcel som skusit produkovat beaty, začalo to na klaviri z miletičky, až som mal 18 a dopracoval som sa k MOTIF XS ktory mam dodnes a považujem ho za najlepši workstation...Momentalne mam pauzu, nie je čas a bol som znechutený ale určite sa vrátim a porobím vám dobré beats..
Obrázok užívateľa
NinoBeats
Gold user
Rank:
Gold user
Príspevky:
426
Poďakovania:
0
Registrovaný:
11.12.2010
Bydlisko:
Bratislava

20 Nov 2012, 15:22

Ja hram od svojich 10 (mam29), samozrejme ZUS na keyboard a na klavir.... Popri tom som si robil vlastne veci este na sequenceri na mojom syntaku (YamahaQS300), take tie popovky, elektronicke alebo ezotericke, typu Vangelis, Jarre...na co boli v tej dobe zvuky. Potom rozne prevazne metalove skupiny a pseudoskupiny kde som sa snazil tvorit:) Ako som sa zamestnal tak som odcestoval na dost dlho a uz nejak to upadlo , potom som sa ozenil a uz vobec nebol cas na skusky a koncerty...Tak som sa prisposobil situacii a zacal som robit to co som chcel uz davno a sice byt sam sebe panom, prestat sa prisposobovat ostatnym clenom kapely. Robim si songy ake chcem, filmovu hudbu, pop, rock, hip-hop, funky alebo len take co potesia len mna. Nemam na to vobec cas pri dvoch malych detoch len tak po nociach ale uz sa toho nikdy nezbavim. Pocuvam vsetko co ma zaujme, zdaleka nie som hip hopovy tipek. Hudbu som robil v podstate odkedy sa pamatam a nepamatam sa uz ako to bolo ked som este nehral :D pravdepodobne mi to hranie na klavesy ostane dosmrti.
Obrázok užívateľa
phantomxy
Závislák
Rank:
Závislák
Príspevky:
137
Poďakovania:
0
Registrovaný:
16.03.2011

14 Máj 2013, 20:32

Môj menší príbeh. Raz som chytil papier a pero a začal len tak písať. Ani som nevedel, čo chceš napísať na ten papier. Slabá slovná zásoba, hrozná úprava v hlave, bez významné riadky atď.....nejako som našiel toto fórum a hodil som sem text. Dostal som tvrdú kritiku, ako sa dalo čakať....potom som sa zapojil do súťaže na HHF a stále ma viacej bavilo to písanie....Najprv som iba písal, nikdy som nechcel nahrávať, počúvať podmazy, iba písať. Potom prišla zmena. Lákalo ma to nahrávanie, tak som si kúpil slabý mikrofón a svoju prvú nahrávku som nahrával na internáte....obrovské chyby, nemal som skúsenosti s nahrávaním, nevedel som, že do čoho idem...Čas rýchlo prešiel. Teraz som v kontakte s ľuďmi, ktorí takisto píšu a nahrávajú. Radíme si, pomáhame si...to je dôležité... :-)
Obrázok užívateľa
AmígO
HHF Elita
Rank:
HHF Elita
Príspevky:
2625
Poďakovania:
2
Registrovaný:
25.03.2011
Bydlisko:
Španielsko

15 Jún 2013, 16:17

Mal som kamarata ktorý rapoval tak tuším cez neho som začal písať prvé riadky
Obrázok užívateľaMF_Records

16 Jún 2013, 19:14

Fičal som na Rappe od malička MR,Vec, H16 (v tedy som cenil) ,Zverina a ták ďálej,nikdy by ma nenapadlo ,že by som niekedy písal vlastné texty , ja som vlastne začal pre jednu babu ,že chcem sa to naučiť a vediet to aby som jej jedného dňa mohol nahrať niečo.... no v tedy mi to stačilo napísať vo forme textu , neviem či budem raz nahrávať ,neviem čo bude v budúcnosti ale raz určite nahrám ale či ma to bude držať neviem...nechám sa prekvapiť...
Obrázok užívateľa
heroin159
Platinum user
Rank:
Platinum user
Príspevky:
1311
Poďakovania:
266
Registrovaný:
03.04.2013


Späť na O všetkom



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Dudi, Google [Bot], MMAG_CZ, Seznam [Bot]

cron