Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Master slová su slová a činy sú činy

Vaše texty ktoré chcete prezentovať

25 Jan 2013, 00:10

Slová sú slová a činy sú činy s ludí robíte robotov robia pre vás divy človek tvrdo pracuje aby mal na chleba vy nepoznáte ani slovo čo je to bieda ?..pre vás obyčajný den pre ostatných je to nesplnený sen máte autá a velké vily no máte iba prázdne slová že pomozete iným ste iný kradnete kde sa dá ked sa nato príde nenájde sa vinník vás prezradzajú len slová no žiadne činy my chceme iný svet chceme spravodlivosť chceme aby týto ludia boli potrestaný koli ich činom v chorom svete kde mamon ovládol životy v svete kde nepoznáme istoty svete nečistoty máme takto žiť nadalej?..hanba vám ludia pokračujú dalej velkým snom dávajú zbohom žijú iný život v práci od rána do večera aby rodina s otvorenov hubov pri jednom stole nesedela makajú každý vyjebaný den od svitu do mrku v tomto štáte nemáme zábezpeku treba sa postaviť a isť dalej tento stát aj ludia v nom nám zabíjajú sny a zabíjajú tým nádej preto STOP ..chcem byť barierov chcem byť liekom patriť k tým čo neodúkol vietor preč .
Chceme svet v ktorom budeme žiť úplne inak svete kde svet nebude ako rozjebaný irak všetko bude mať ciel všetko bude mať cestu a ty sa nebudeš cítíť zbytočný tu .
Obrázok užívateľa
keny98
Kto je 2pac?
Rank:
Kto je 2pac?
Príspevky:
4
Poďakovania:
0
Registrovaný:
06.03.2008
Bydlisko:
Liptovský Mikuláš

25 Jan 2013, 13:42

co by si dal za upravu do strof? takto sa to neda poriadne citat...preco pises poeziu prozou?...
Obrázok užívateľa
soy
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
1823
Poďakovania:
4
Registrovaný:
05.06.2010
Bydlisko:
Košice


Späť na Vlastné texty



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot]

cron