Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Slová...

Vaše texty ktoré chcete prezentovať

31 Máj 2009, 18:03

Nie že by som skladala texty piesní,no baví ma to a občas sa do toho trošku pustím :-) momentálne som písala z duše a zo srdiečka..k jednému človeku,no :-)všetky moje pocity..to len tak v stavoch..neberte to vážne..:-)



Sme rozdelení na dva svety,no i tak priťahujeme sa ako magnety,len málokto to rozozná,čo je cit a čo je hra. Každý máme iný svet, na rozličných veciach musíme dreť, mojím svetom sú vážne priority, nie len nejaké suché mýty, mám iný dôvod žiť, za mojich ľudí sa silnými slovami biť. Rrealita je smutná vec,tak vylezme na kopec,spusťme sa balónom a žime jedným veľkým snom.Všetko úprimné ide od srdiečka,super pocit ak na chvíľu zavriem očká,no krutá realita si ma aj tak počká.Dobré je mať niekoho rád a vedieť o ňom, že je to pravý kamarát, no nie vždy to tak je, pravé kamarátstvo sa veľmi ťažko buduje. Je to silný pocit, keď máš v sebe prázdno hoci máš plno ľudí no ich pravda smrdí, je to lož čo úprimne ti vravia, hovoria si kamaráti no pri tom ťa vždy zradia.Naivitu v tejto chvíli začarovali nežné víly.Nie vždy je vek dôležitý,vzťah má predsa iné priority,pozorumenie či cit,hovorím si "teho chi mít!"...na dnes toho bolo dosť,striasa ma až na kosť,tak čo ďalej?hovorím si...v kútiku duše dúfam,že sama nekrivdím si...mám ťa rada,ba i viac,vidíme sa o nejaký ten mesiac..mohli by sme i skôr,no je to ako veľký dvor,neviem čo a kam,snáď naivná sa zdám? Nad hájom nad lúkami,prebehnem ti tvárou nežnými rukami.Rukami či vláskami,ak budeš ku mne láskavý,budem iba tvoja,no nestavať ťa do vážneho postoja.Som veľmi rada,že poznám teba,padol si mi ako kúsok neba.Neviem čo už napísať,city sa mi začínajú kolísať.Je to krásne mať rád,no neviem či sa môže stať vec nad ktorou premýšľame,dúfam áno,budem na tej pozitívnej strane.Asi to už týmto rýmom ukončím,pretože sa príliš rozhorčím.Nie že by si dochádzali slová,no budem musieť načerpať múzu znova i keď tej mám dosť,hlavne pre radosť Rýmuje sa mi dobre,no nemám rada ak sa niečo zbabre v čo dúfam , asi si moc trúfam. Dosť bolo rýmov,vráťme sa do sveta nerýmovaných citov.
Obrázok užívateľa
sisulinka16
Pozorovateľ
Rank:
Pozorovateľ
Príspevky:
1
Poďakovania:
0
Registrovaný:
11.02.2009

31 Máj 2009, 18:04

no cica po 3 riadku ma to prestalo bavit citat lebo je to hovacky napisane....davaj to do stlpcov lebo takto ti to citat nikto nebude :wink:
Obrázok užívateľa
naty4488
Platinum user
Rank:
Platinum user
Príspevky:
1021
Poďakovania:
0
Registrovaný:
02.11.2008

31 Máj 2009, 18:04

napis to normalne omg
Obrázok užívateľa
CuCfLeK
Power user
Rank:
Power user
Príspevky:
292
Poďakovania:
0
Registrovaný:
15.08.2008

31 Máj 2009, 18:06

do 3tice napiš to do radku pls :wink:
Obrázok užívateľa
zverky
Gold user
Rank:
Gold user
Príspevky:
483
Poďakovania:
0
Registrovaný:
23.07.2008
Bydlisko:
na kanale pod škridloív pri stope na pravu lavu stranu

01 Jún 2009, 12:27

do stlpcov takto neprehliadne.....ani citat tonechce sa mi :-(
Obrázok užívateľa
MarcoVT
Gold user
Rank:
Gold user
Príspevky:
694
Poďakovania:
0
Registrovaný:
13.05.2009
Bydlisko:
Vranov nad Toplou-small town when I live:D


Späť na Vlastné texty



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], Seznam [Bot], Stylez