Založený: St, 13. Máj 2009, 21:00 Bydlisko: Vranov nad Toplou-small town when I live:D Príspevky: 695
Re: novy vzhlad
je to v pohode len by to trebalo osviezit nejakou farbou este.....naprikllad oranzovou.....mohla by nahradit cervenu napriklad......ale iba napad.....proste nieco na osviezenie vzhladu.......inac nemam s tym zioadny problem pracuje vsetko ako ma....
_________________ Vranov+Nitra=spojenie odlisnych kutov Slovenska
Založený: Št, 18. Dec 2008, 18:06 Bydlisko: Stará Ľubovňa Príspevky: 1234
jj miesto toho šedého pozadia by sa mohli dať nejaké tags alebo niečo také
_________________ Boje, údery, päste a verše, iba svojim srdciam všetci verme, iba vtedy pochopíme čo je to život, život je lietadlo, sám si jeho pilot.
Založený: Ut, 15. Jan 2008, 14:03 Bydlisko: localhost Príspevky: 1547
s tymi tagmi nesuhlasim, na vacsom rozliseni to bude vypadat hrozne a celkovo to bude robit dojem amaterskej stranky. takze pozadie ostane take ake je - jednofarebne
ja som taktiez za jednofarebne pozadie. ked tam je nejaky obrazok alebo ine veci, tak to robi stranku aj menej prijemnou pre oci. najhorsie by to bolo pri scrolovani, vtedy by to bolo az moc neprijemne
no co s atu pisu tie urovne ci jak to mam volat to playa,underground atd sa mi pacilo viac predtym...teraz je to tak obycajne napisane...predtym to bolo takym stylovim pismom
_________________ kto druhému jamu kope, zarobí a potom slope
jj aj taki krajsi raNK JEDINE PEKNE RANKY SU MOD ADMIN A VIP A PREMIUM ale tote nasu su tak kustok bez zivota ........ kebi boli cervene alebo nejak pestrejsie