ako sa vam paci novy vzhlad? vyjadrite sa, co sa vam na nom paci co nie a tiez sem piste nejake pripomienky ohladom jeho funkcnosti, mozno sa na fore objavia nejake chyby
ak sa vam forum nezobrazuje spravne obnovte stranku (reload ikonka v prehliadaci alebo iba zatlacte F5), teraz by uz vsetko malo byt ok
sa toho vela zmenilo ale uz bolo nacase ale ten typek mi trochu nesedi ked tam je 4 elements tak by to chcelo but pridat dalsich troch typkov alebo odobrat tohoto, ale to je iba detail
pekne, ale tiez sa mi to zda uzke, nedalo sa to nechat ako predtym? aby sa to samo prisposobovalo?
_________________ Je to len tvoj boj, je to tak, je to pravda, byť tebou tak sa pozrem do zrkadla, a najväčší super bude stáť pred tebou, lebo najväčší boj je boj sám so sebou.
fanatic preboha prehliadas to z mobilu alebo co? podla statistik rozlisenie nizsie ako 1024x768 pouziva asi 0,7% ludi co pozera tuto stranku takze dost zanedbatelne cislo... aj to nevidim dovod preco maju take rozlisenie ked uz asj na starych CRT 15 palcovych monitoroch sa dalo nastavit minimalne 1024x...
dost dobre ale neviem co sa vam nepaci na tej sirke podla mna to je prijemna zmena mne to moc nevadi da sa na to zvknut a ked to admin tak chcel aby si to mohli pozerat aj ty co nemaju velke monitory tak to je podla mna v pohode tak mysli aj na inych a nie len na seba aspon mozte vedet ze ked budete aj vy nieco chciet tak aj vas urcite vypocuje tak ja by som sa moc nehadal moj nazor neberte to tak ze vas chcem je neviem urazat alebo co tak proste som sa vyjadril
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.
Uvidí sa časom, mne sa zatiaľ páči, ale musím ho testovať dlhšiu dobu :) btw ten writter v logu je mi nejaký známy a motto mohlo byť aj po slovensky, nie?
EDIT: Väčšie obrázky v téme roztiahnu fórum... na tom nič zlé, ja skrolujem, ale medzi položkami menu ostávajú šedé políčka a to kus kazí dojem... USERI - NAUČTE SA UŽ KONEČNE ZMENŠOVAŤ OBRÁZKY
_________________ 91% teenagerov nerozumie rapu. Ak patríš medzi ostatných 9% tak si to hoď do podpisu.
rspektive aby ho zmensovalo, taky bb cod som videl
_________________ Je to len tvoj boj, je to tak, je to pravda, byť tebou tak sa pozrem do zrkadla, a najväčší super bude stáť pred tebou, lebo najväčší boj je boj sám so sebou.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.