Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Psycho - Tornádo myšlienok

Vaše texty ktoré chcete prezentovať

27 Jan 2018, 19:20

Toto nie je text určený na rapovanie. Je spísaný z mojích myšlienok kedže sa venujem písaniu viac v takomto štýle ako písaniu trackov na RAP!!!
Poprosil by som názor. Dík moc Všem :)

Nikto nevie aké prebiehajú v mojej hlave pocity a myšlienky,hovorím že chcem byť sám no pritom by som chcel byť s niekým.Je to často srdce ktoré si na papier vylievam keď moje pocity sú znova temné a prechádzajú nespútanou riekou zlých rozhodnutí pretože ako s tými myšlienkami večer zaspávam tak aj ráno sa budím.Toľkokrát ma moje chyby doviedli k slzám no vďaka mojej sile ktorú v sebe mám sa moje nohy na pevnej zemi stále držia.A vôbec nemám potrebu lietať každým novým riadkom vyššie,pretože to nieje dôvod kvôli ktorému som s tvorbou začal a na tento svet prišiel.A niesom z tých ktorí sa snaží hrať nasilu na toho kým niesom,ubehlo veľa rokov a dní kým som zistil kto sú moji real a ktorým ukážem v tme nové svetlo.Neviem stále chápať to prečo ma moja myseľ nútí o tom premýšľať,večer pri zatmení mesiaca som spravodlivosť čakal ktorá ale neprišla.Nie vždy išlo všetko tak ako som si predstavoval a zároveň myslel,nedokázal som všetko ustražiť na očiach v ktorých iskra sa zmenila a zapálila to svetlo ktoré bolo skryté v hmle.
Obrázok užívateľa
Iný človek
Kto je 2pac?
Rank:
Kto je 2pac?
Príspevky:
9
Poďakovania:
1
Registrovaný:
08.12.2013

16 Apr 2018, 14:14

Urob si blog úplne reálne a tam si píš určite si to nájde svoj okruh čitateľov ale myslím že sem to nepatrí ako neviem čo mám zhodnotiť tvoje myšlienky alebo gramatiku neber to vôbec v zlom, snáď sa chápeme..
Obrázok užívateľa
Grafó
Power user
Rank:
Power user
Príspevky:
375
Poďakovania:
2
Registrovaný:
18.01.2013


Späť na Vlastné texty



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot]