Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Text Battle číslo.1

Battle rok 2011

12 Mar 2011, 14:40

Obrázok

Informácie o súťaži:
Tento prvý Battl bude spočívať zo siedmych kôl,kedže je prihlásenych 8 súťažiacich.Battl bude prebiehať formou "pavúka" čo znamená,že v prvom kole budú 4 battle (dvojice sú už určené a môžete ich vidieť na obrázku) Potom z každej dvojice postupí jeden sútažiaci,ktorý dostane najviac hlasov a dostane sa do semifinále.V ňom sa samozrejme stretnú štyria súťažiaci z ktorých dvaja postupia do "velkého" finále.Témy vymýšla vedenie fóra a pri každom battli bude iná téma na ktorú musia suťažiaci písať.

Pravidlá súťaže:
-prihlásiť sa dotohto prvého Battlu,už nemôže nikdo,lebo prihlasovanie už prebehlo,ale čoskoro chystám už ďalší Battl,kde chcem aby bolo až 16 súťažiacich tak potom neváhaj a prihlás sa!
-hlasovať a rozhodovať o tom,že ktorý text je lepší si budú sami sútažiaci a ja!Chcel som týmto predísť nejakým podozreniam z falšovania a nadržiavania nejakému konkretnému sútažiacému.Čiže uvediem jeden jednoduchý príklad.Bude battl: g-RAPfruit vs .fester tak ich text budú hodnotiť ostatní súťažiaci a ja!Čiže u tohto battlu čo som spomenul ako príklad budú dávať hlas Stvoritel-Energy-ESaZ-b2ck-Mr.Weed-meno_netreba21-oRgAn-mino_dnb.A takto to bude pri každom battli.Vždy sa hodnotenia nezúčastnia tí ktorých text budeme hodnotiť.
- dĺžka textu nieje určená,ale tak ideálne by bolo keby obsahoval minimálne 16 riadkov a maximalne 32 ale je to na vás,ide oto aby ten text stál zato a nás zaujal čo najviac a čo najviac by opísal tu danú tému,ktorú budete mať.

Výhra:
Výhru dostane len jeden a to absolútny víťaz,ktorému bude udelený premium rank.

Prihlásení:
Stvoritel
Energy-ESaZ
b2ck
.fester
Mr.Weed
meno_netreba21
g-RAPfruit
oRgAn
Obrázok užívateľa
mino_dnb
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
12814
Poďakovania:
1448
Registrovaný:
28.12.2008
Bydlisko:
Switzerland

Späť na 2011



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bastard, Bing [Bot], Google [Bot], MATUS911, Seznam [Bot]