Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Text Battle číslo.2

Battle rok 2011

05 Apr 2011, 12:21

Obrázok

Informácie o súťaži:
Tento druhý Battl bude spočívať z 15 kôl,kedže je prihlásenych až 16 súťažiacich.Battl bude prebiehať formou "pavúka" čo znamená,že v prvom kole bude osem battlov (dvojice sú už určené a môžete ich vidieť na obrázku). Potom z každej dvojice postupí jeden sútažiaci,ktorý dostane najviac hlasov a dostane sa do ďalšieho kola a takto to pôjde až pokiaľ nám neostanú len dvaja súťažiaci a tí sa stretnú vo "velkom" finále.

Pravidlá súťaže:
- na napísanie textu budete mať 2 dni..!!Čiže ak do stanoveného termínu nestihnete pridať svoj text budete diskvalifikovaný a víťazom sa stane automaticky ten váš súper..
- hlasovať bude môcť tento krát hocikdo..čiže akýkoľvek uživateľ tohto fóra..(ale budem si dávať pozor aby ste neojebávali a nevytvárali si nové niky a nedávali si hlasy sami sebe pod inými menami,nik musí byť vytvorení aspoň 3 mesiace..ak náhodou zistím,že chcete podvádzať tak hneď vám dávam Ban) hlasovať sa bude môcť 2 dni!Čiže po dvoch dňoch sa uzavrie battl a spočíta sa kdo koľko dostal hlasov a urči sa víťaz.Ak by nastalo,že by bola remíza tak o víťazovi toho konkretného battlu rozhodnem ja!
- dĺžka textu nieje určená,ale tak ideálne by bolo keby obsahoval minimálne 16 riadkov a maximalne 32 ale je to na vás,ide oto aby ten text stál zato a nás zaujal čo najviac a čo najviac by opísal tu danú tému,ktorú budete mať.

Výhra:
Výhru dostane len jeden a to absolútny víťaz,ktorému bude udelený premium rank.

Prihlásení:
meno_netreba21
Energy-ESaZ
Stvoritel
Mr.Weed
oRgAn
miso_2pac
Lil Ass
.fester
luke10000
Anonym412
FreddieMercury
invert
SkvosT
alonof
Rajko
Texy
Obrázok užívateľa
mino_dnb
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
12814
Poďakovania:
1448
Registrovaný:
28.12.2008
Bydlisko:
Switzerland

Späť na 2011



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot]

cron