Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Thanks mod

Informácie, pravidlá

30 Apr 2013, 00:55

Na fórum som pridal thanks mod. Áno viem, už tu raz bol, bola to však iba beta a mala isté chyby, teraz sa jedná o vyladenú verziu a mala by na fóre ostať už natrvalo.

Preto neváhaj ak ti niekto pomohol, poďakuj mu tlačidlom ĎAKUJEM, ktoré je umiestnené pod avatarom, na ľavej strane každého príspevku. (nenašiel si ho? čítaj ďalej)

Nastavil som isté obmedzenia, a bude možné ďakovať iba v sekciách kde to dáva zmysel -preto teraz pri mojom nicku tlačidlo nevidíte. Zoznam sekcií v ktorých sa dá ďakovať: Sťahuj, Online, Hip-hop diskusia, Návody, Pomóc

Ak poďakujete za príspevok, vaše "ďakujem" sa pripočíta k poďakovaniam daného užívateľa. Počítadlo je zobrazené v jeho profile, kde si môžete pozrieť aj to, koľkokrát užívateľ poďakoval ostatným.


Budem rád ak prípadné chyby alebo pripomienky oznámite v sekcii Pripomienky a návrhy.

PS: Aby som nezabudol, nesnažte sa dostať poďakovanie za každú cenu aj nečestnými spôsobmi (napr. poďakuj mne ja poďakujem tebe), hrozí vám za to BAN!
Obrázok užívateľa
dotn
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
1786
Poďakovania:
9
Registrovaný:
15.01.2008
Bydlisko:
localhost

Späť na Informácie



Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], Seznam [Bot]