Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Trochu poriadku

Neviete si s niečím poradiť?

18 Feb 2011, 20:47

zdravím, chcem si spraviť v kompjutri poriadok ( mám 2 - jeden nový a jeden starý )v starom som predtým potreboval tiež tak som myslel že preinštalujem windows hodim ovladače a veci čo treba a všetko bude okej .D celkom je no ale hlavne jeden comp budem potrebovat na robotu s hudbou a stary to nestiha so svojim procakom... takže novy ;) lenže na novom je windows 7 a dosť sa bojim že dojebem veeci keďže som len amater a nepoznam ho velmi... mohol by niekto poradit ako postupovat?

presnejšie potrebujem mať vyčisteny počitač od všetkych sračiek ( preinstalovat windows všetko naformatovat ... ) a rozchodiť do povodneho stavu... ( na starom som napríklad asi dal zle graficke ovladače čosom doteraz nezistil a nebežia na nom hry ttam mi je jendo lebo ho mam len na pokusy dnes :D ) dalej si spravit 3 učty... jedne pre ostatnu domacnosť ( mama segra.... ) a 2 mne ... 1. ako správcu ( tu budem potrebovať nejake dobre softy na údržbu - možete poradit niečo na defrag nejaky antivirus... ) a druhy čisto len na pracu s hudbou ( zase čo budem potrebovat bude nejaky soft na produkciu nahrávanie mix a všeličo čo vás napadne že by sa zišlo mi spomente ) a tiež by som chcel vedieť či zvolit windows7 alebo staré XP? Xp ale nemám originál ... neviem Či som to formuloval cele dost zrozumitelne tak dúfam že pochopíte o čo ide ..... hlavne problém je dnes v tom že ten novší computer je dost zanedbaný a už to pocitujem aj v jeho rýchlosti a tak ďalej a nemám chuť sa hrabať v tych desiatkach programov a kokotin a vyberať čo som donho dal ja zistova´t čo bolo v baliku s windows a taketo veci... no a 7mičku som zase nikdy neinštaloval :// tak nejake rady navod ... načo si dat pozor ;)
Obrázok užívateľa
eclipse
Gold user
Rank:
Gold user
Príspevky:
517
Poďakovania:
0
Registrovaný:
09.10.2008
Bydlisko:
Humenné

18 Feb 2011, 22:53

na čistenie používam a odporúčam:

Malwarebytes Anti-Malware (spyware...)
CC Cleaner (prečistí registre)
Spyware Doctor
Ad-Aware Lavasoft

antivírus mám Aviru a tiež H16 ale ten nie je moc účinný. :P
Obrázok užívateľa
Dos Chainz
V.I.P.
Rank:
V.I.P.
Príspevky:
24666
Poďakovania:
390
Registrovaný:
04.09.2008

19 Feb 2011, 09:04

ja odporúčan TuneUp :) vyčistí ti to všetko
Obrázok užívateľa
BANANK000
Gold user
Rank:
Gold user
Príspevky:
599
Poďakovania:
4
Registrovaný:
12.12.2009
Bydlisko:
Trnava :)

21 Feb 2011, 16:06

dík dík .D a niečo čo by mi zistilo podľa výrobcov a typov hardwaru automaticky na nete potrebne drivere
Obrázok užívateľa
eclipse
Gold user
Rank:
Gold user
Príspevky:
517
Poďakovania:
0
Registrovaný:
09.10.2008
Bydlisko:
Humenné


Späť na Pomoc



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Seznam [Bot]