kviz uz je XD tak som vymyslel neco ze nalepsi mod hhf ze kazdi bi bolo hlasovanie abo dajake sutaze pre modou nwm tka jak totoe hh otazky ..... pecka by to bola xd
Založený: Po, 24. Nov 2008, 21:11 Bydlisko: Trnava Príspevky: 813
Re: navrhy na sutaz
modi vyjadrite sa ci chcete medzi sebou sutazit? myslim ze odpoviem za vsetkych, NIE....sutazenie by malo byt skore pre uzivatelov my mame dost starosti aby na fore aby tu nebol spam,nefunkcne linky,duplicite temy a podobne
A čo takto kto da čo najviac noviniek(za dohodnutu dobu napr.mesiac) do sekcie catching news?podrobnosti by sa ešte domysleli aby napr. nebolo pokkt spamu,novinky by museli byť po slovensky/česy atd ..výťaz by dostal na mesiac nejaky nový rank napr. CATCHING NEWS KING
ale ne tak sutazit ze napr hlasovanie 1 2 3 neurazte sa ale hovorím príklad dr dre je super mód a dark nerobí nič len spamuje ... akože neurazte sa to bol len príklad.. že bi sa založilo hlasovanie o najobľúbenejšieho móda xD a boli by ceny za to že 1 naj mód dostane 1000 cash druhí toto a toto ... že napr. môj najobľúbenejší mód je dr dre a kto bude mat najvieac hlasov bude odmenení za to že je dobrým módom ktorí maže príspevky spam atd. ... daco take
Založený: Ut, 15. Jan 2008, 14:03 Bydlisko: localhost Príspevky: 1547
sutaze medzi moderatormi urcite nebudu, moderatori su nad vecou, im su peniaze na nic tak isto ako mne. ked budeme chciet mozem mat 1 mil. dolarov tak isto ako mozem mat 0 dolarov - mne je to uplne jedno. cash je kvoli motivacii uzivatelov, a sutaze tiez. su na to aby ste sa bavili vy uzivatelia a my modi nad tym musime iba robit dohlad
ok to bol len navrh ale este mam jeden o najlepsi song naspievani ale svoj beat aa vsecko text co by si nato povedal ?? jaasne ze tu sutaž nebudu hrat graffitaci ale dajakich by to pobavilo
Založený: So, 10. Okt 2009, 15:15 Bydlisko: STOKA Príspevky: 156
Tak dajme sutaz ze kto prvy dostane ban alebo kto je navacsi debil na fore Alebo kto pripravi najlepsiu omeletu potom ju odfoti a da sem alebo kto sa najviac ozere ne sorry ludia sibe mi na hlavu dneska... no napadla ma uplna kravina ze kazdy odfoti graffiti v svojom meste...len tie najlepsie..zalozi sa tema a sutaziaci napise cervenym pismom mesto a da tam fotky...potom o taky tyzden sa da hlasovanie a vybere sa najlepsie mesto a dajme tomu ze bude limit kazdy clovek moze dat 3 prace a z jedneho mesta moze davat hocikolko ludi fotky...len by sa nemali opakovat lebo tym sa straca sanca vyhrat...vybralo by sa startovne a ty co sa zucastnovali sutaze za mesto ktore vyhralo by dostali nejaku vyhru...