Založený: Ut, 15. Jan 2008, 14:03 Bydlisko: localhost Príspevky: 1547
navrhy na sutaz
Aku sutaz by ste na fore chceli? Odmenou by bol samozrejme kes a ak by to bol nejaky velmi dobry napad mozno aj daky rs ucet alebo tak. Mne sa uz nechce nic vymyslat, kedze vzdy ked som nieco zorganizoval zapojili sa 2-3 ludia a ostatny iba komentovali a popri tom predtym vela ludi ziadalo nejaku sutaz.
Takze ak ma niekto daky dobry napad sem s nim a mozno sa to ujme - V com chcete sutazit?
* graffiti a freestyle battle sa nerata, to sem prosim nepiste ** spam a ot bude premazany
Založený: Pi, 05. Jún 2009, 15:49 Bydlisko: Čuklasovce Príspevky: 148
Re: navrhy na sutaz
tak nech sa da sutaz o najlepsi track bude hlasovanie a kto vyhra dajme tomu vyhra 500 cashu a mohlo by sa to organizovat kazdy mesiac a podla mna by to bolo dost ppc
s tímy trackmi a beatmy myslím že to je hovadina lebo niekto stiahne od niekoho na mhh.sk mixtejp alebo demo da to som a povie toto je moj track alebo s beatmy da si u niekoho spravit alebo ho stiahne a povie to som rrobil ja Ja by som navrhoval este raz tu súťaž spropagujte HIPHOPFORUM
Založený: Št, 18. Dec 2008, 18:06 Bydlisko: Stará Ľubovňa Príspevky: 1234
ja by som navrhoval súťaž v najlepšom banneri .. ako mýslím niečo na propagáciu tohto fóra.. ale to je len môj názor takže nemusí byť akceptovaný
_________________ Boje, údery, päste a verše, iba svojim srdciam všetci verme, iba vtedy pochopíme čo je to život, život je lietadlo, sám si jeho pilot.
Založený: Ut, 13. Jan 2009, 17:59 Bydlisko: Moskva Príspevky: 403
ty asi nerozumieš. Ak by sa quiz urobil len so Slovenským námetom, tak by to nevyhovovalo tým čo počúvajú USA...a zase naopak keby bol quiz len s Americkým námetom, tak by to nevyhovovalo tým čo zas počúvajú len Sk...a preto je najlepšie urobiť aj aj, aby to mohlo vyhovovať všetkým a keď sa ti to nebude páčiť, tak sa nemusíš ani zapájať
:::Auto EDIT (anti-dvojitý príspevok):::
tým "iným" nikto nebude brániť v tom aby to hľadali na nete tiež, takže...
Naposledy upravil dr.dre dňa Ne, 27. Sep 2009, 19:45, celkovo upravené 2 krát. Dôvod:.:FaNaTiC:. ti to vysvetlil