No fotit prace mi pride trochu blbe...nemam nic proti sutazi v fotkach ale ak ma niekto vidi ako fotim pracu najhladanejsej a najlepsej crew v meste a povie to fizlom tak neviem jak im vysvetlim ze ja to len fotim...zvlast ked mi najdu marker vo vrecku
_________________ kto druhému jamu kope, zarobí a potom slope
Udělal bych souěž pro UPLAODERY ! Kdo uploadne za měsíc nejvíce hudby/filmů/etc. dostane třeba premium... samozřejmě by to mělo být fér a mělo by se opravdu uploadovat že? a tay by dostali nějaké $ a kdyžtak uplaoder.. forum by se podpořilo uplaodama (víc hudby, více navstevniku ) o soutez by se postaralo a uploaderi by meli co na praci a uploadovat umí každý
ked tak aby nepodvádzali tak zaloste tolko kont napr. na hellshare kolko bude yáujemcov a aby ste sa kukli ci je to na ich konte ci nekopíruju linky samozrejme im treba poslat prihlasovacie meno a heslo
ale hellsahre neni ten nejlepší server pokud nemas premko ktery se nevyplati protoze tam skoro nic neni tak co třeba hesla? ikdyž ty nejsou taky nejlepší, sem mazal 5 GB zaheslovanejch archivu nebot jsem neznal hesla ale aspon sem ten clvoek znova prijde... treba heslo:
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.
nebo tak... nebo prostě verit lidem (to se v dnesni dobe skoro nevyplatí )
Založený: Št, 18. Dec 2008, 18:06 Bydlisko: Stará Ľubovňa Príspevky: 1234
Re: navrhy na sutaz
mám jeden návrh na súťaž : - usporiadala by sa súťaž v sketchovaní, tagovaní - bolo by 10 kol, za každé kolo víťaz 3, druhý 2, a tretí dostal 1 bod, - na záver by sa všetky body spočítali, a víťaz by získal nejakú odmenu, dajme tomu že premium rank na mesiac a nejaký ten finančný obnos ( samozrejme že virtuálny) - druhý a tretí by tiež niečo získali. čo vy na to ??
_________________ Boje, údery, päste a verše, iba svojim srdciam všetci verme, iba vtedy pochopíme čo je to život, život je lietadlo, sám si jeho pilot.
Založený: Št, 18. Dec 2008, 18:06 Bydlisko: Stará Ľubovňa Príspevky: 1234
jasné bez problémov.
_________________ Boje, údery, päste a verše, iba svojim srdciam všetci verme, iba vtedy pochopíme čo je to život, život je lietadlo, sám si jeho pilot.
este by som ku kazdemu kolu urcil pravidla ... napr. vzdy tazsie a tazsie v 1. kole obycajny skec ... nevjem v druhom bubble style v tretom 3D v 4 nieco plus postava v piatom perokresba .... wildstyle a podobne pre kazde kolo nieco ine :) aby bola odskusana univerzalnost sutaziacich aby nedavali stale tym istym stylom ... ( cisto navrh )
_________________ Byť debilom je ťažké lebo konkurencia je veľká! Všetci za jedného jebem na všetkých Komu sa nelení tomu sa čudujem
Založený: St, 13. Máj 2009, 21:00 Bydlisko: Vranov nad Toplou-small town when I live:D Príspevky: 695
mno napad s uploadmi neni zly co ja wem uploady v nejakej sekcii by sa vybrali napriklad hudba......a vitaz by dostal titul "uploader mesiaca" a medailu ako odmenu+cash......vysku nech urci dotn.....myslim ze to by bola asi najrozumnejsia motivacia no nie?
1. co sa tyka kvizov tak si myslim ze hovadina troska lebo kazdysi najde informacie a odpovede na nete a bude robit mudreho......a jedine kombinacia ak tak velmi chcete sk/usa ale vyvazene pol na pol.....
2. nebolo by zle spravit nejaky banner na forum a spropagovat ho.....staci dat nejuake podklady ako typo pisma+ logo aby sa zachovala podstata....ja mozem kludne spracvit ak chcete....mam grafiku vystudovanu.....no problemmam kopec casu...len tie podklady
3.na fore je kopa bordelu tak co ja wem tomu co by nahlasoval spam a nefunkcne linky co tak dat rank "cleaner" a tomu co pomaha a a radi alebo dava navody rank " helper" samozrejme za kvalitne odvedenu pracu......amozna aj dajaky cash+medaila ako odmena.....myslim ze takze to spravit nebude.....
4.konecne dostal miky ban lebo s tym spamom uz siel kazdemu na nervy....ale ma dalsich co by si zasluzily ban.....nebudem tu menoévat....a chcete mena poslite PM......
takze ak to zhrniem tak uploader mesiaca alebo sutaz v nejakej grafickej praci by bola najlepsia.....samozrejme na nejaku temu.......najlepsie suvisiacu s hip-hopom.....tak co vy na to? ak treba pravidla tak zbucham nejake to neni problem......
_________________ Vranov+Nitra=spojenie odlisnych kutov Slovenska
Založený: Št, 24. Jan 2008, 19:04 Bydlisko: .:BB:.::.:ZoO:. Príspevky: 1292
Ten tvoj bod č.2 - Fórum môžeš propagovať napr. pridaním sa na Facebooku do skupiny HipHopForum.sk
Kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy na tomto fóre! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Registrácia je bezplatná a trvá iba niekoľko sekúnd.
viem ze je to stara tema ale mam napad :) dal sa sem nejaky beat a tema. a kto by urobil nalepsi track s tymto beatom a temou by dostal nejaku odmanu :) co vy na to?
Ja mám jeden návrh. Spravili by sa 10-15 sek. ukážky z pesničiek a vy by ste museli uhádnuť názov interpreta aj treku. Kto by z nich uhádol najviac tak by vyhral. Dalo by sa to na nejaký server kde sa to dá rovno vypočuť ako napr. usershare.