Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Rebel (Gramo Rokkaz)

Slovenská hip-hopová scéna a všetko okolo nej

13 Mar 2014, 17:51

Rebel je mladý ešte len 24 ročný (nie som si istý) raper,zrejme najmenej známym MC z lablu Gramo Rokkaz a zo skupiny GR Tým.Na scéne sa pohybuje už pomerne dlho známy bol hlavne s pôsobenia v skupine Mater kde pôsobil spolu s daľším členom GR Tonom S.Zatiaľ ešte moc veľkú dieru do sveta neurobil ale možno ho to čaká?

Aký máte názor na tohto mladého rapera?

Takže podľa môjho názoru bol dosť dlho veľmi nenápadný,nie že by bol zlý ale proste keby v danej skladbe nebol ani by ste si to nevšimli či už to bolo na hosťovačkách alebo na prvom albume Gramo Rokkaz.No ale za posledné obdobie sa veľmi zlepšil na novom albume GR Tým - 1 veľmi potešil a podľa mňa sa zlepšil na toľko že je momentálne druhý najlepší MC z GR.(najlepší je samozrejme Danosť).Myslím že už je pomaly čas aj na sólo album.

Najlepšia sólo skladba:

Zdravím vás
Obrázok užívateľa
Pepe II Dragon
Power user
Rank:
Power user
Príspevky:
222
Poďakovania:
10
Registrovaný:
13.10.2013

13 Mar 2014, 18:58

Tak o Rebelovi som sa dozvedel asi pred 5 rokmi v skupine Mater. Mám naňho praktický ten istý názor,jak ty Pepe. V rokoch 2010-2012 bol v tieni všetkých kvalitatívne lepších členov Gramo Rokkaz(okrem Decka. Od spomínaného roku 2012 po rôznych hosťovačkách (albumy Buldozér,Univerzálny hráč,...) sa mi viac vryl do pamäti a čím ďalej,tým viac som si ho obľúbil. Momentálne po albume GR Team - 1 je u mńa jednoznačne 2.najlepším členom (po spomínanom Danosťovi). Čakám už konečne prvé sólo. :-)
Obrázok užívateľa
mosignor
HHF Elita
Rank:
HHF Elita
Príspevky:
1679
Poďakovania:
945
Registrovaný:
27.07.2013


Späť na (SK) slovenská



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], Google [Bot], Google Feedfetcher, Seznam [Bot]