Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Súhlasím Čítaj viac.



Chcem vedieť Váš názor ;)

Téma v ktorej môžete rozoberať všetko, čo vás len napadne

17 Nov 2012, 07:34

Slovák verzus Maďar.

Ja bývam na internáte. Tam máme dosť Maďarov. Títo Maďari nevedia poriadne po slovensky, zistíš to podľa prízvuku a aj to skloňovanie....Ja som Slovák, som hrdý na to, že môžem byť Slovák. Ovládam krásnu reč a to Našu slovenčinu. Môj názor na Maďarov je taký :

Ja mám kamarátov, ktorí sú Maďari. Vychádzam s nimi dosť dobré a takisto sa vieme dohodnúť. Mne to nevadí, že je Maďar. Ak on neprovokuje, nemám dôvod ani ja urážať. Ale na internáte sú aj taký Maďari, ktorý nosia také mikiny (Hungary), jeden ma tetovanie na ruke (Bojovník), neznášajú Slovákov, Slovensko a urážajú a nenávidia ľudí, ktorý nie sú Maďari. Nechápem. Žijem, dýcham na SLOVENSKU. Naša Materinská Reč je SLOVENČINA. Mal by ju každý ovládať. Prečo by sme sa mali učiť po maďarsky a Našu reč utláčať a zničiť? Už nie sme v Rakúsko-Uhorsku. Dávno čo bolo, to bolo. Teraz je teraz, a toto je NAŠA KRAJINA....

Minulé sme išli na večeru. Skoro každý sa zdravil po maďarsky, len ja po slovensky. Jeden taký idiot vzadu my hovorí. Žiadne ,,Dobrý deň,,. Nie som doma, som cudzinec, budem sa zdraviť po maďarsky. Ja som mal také nervy ľudia, že až. PREBOHA, Ja Slovák žijúci na SLOVENSKU SOM CUDZINEC?...............Opäť nechápem :)

Chcem počuť Vaše názory na túto VEC.
Obrázok užívateľa
AmígO
HHF Elita
Rank:
HHF Elita
Príspevky:
2625
Poďakovania:
2
Registrovaný:
25.03.2011
Bydlisko:
Španielsko

17 Nov 2012, 10:53

Ja len toľko k tomu, že keď je niekto dement, tak je úplne jedno, či je Maďar, alebo Slovák. Ja napríklad tiež poznám dosť Maďarov, aj takých čo sa poriadne nevedia vykoktať po slovensky, ale žiaden z nich mi nevadí, sú to moji kamaráti a nik z nich ma neurážal, za to, že som Slovák a nechoval sa povýšenecky. Za to poznám pár Slovákov, ktorí Maďarmi opovrhujú. Na druhej strane, verím, že ti hento čo si písal vadí, mne by to tiež vadilo. Na šťastie ja v okolí takých ľudí nemám.
Obrázok užívateľa
PejMej
Site admin
Rank:
Site admin
Príspevky:
623
Poďakovania:
155
Registrovaný:
25.03.2012

19 Nov 2012, 10:10

tak mi sme si o tom pisali na FB, snaz sa mat vo svojom blizkom okoli normalnych ludi a takychto si moc nevsimaj, takito mudrlanti zvacsa resp prakticky vzdy v zivote nic nedosiahnu :P
Obrázok užívateľaEnergy-ESaZ

19 Nov 2012, 17:38

Pamätám sa na to Energy. Taký istý názor mám aj ja o tom. Ako nie každý jeden Maďar je zlý, ale nájdu sa aj taký. Budem sa držať toho, neboj sa :)
Obrázok užívateľa
AmígO
HHF Elita
Rank:
HHF Elita
Príspevky:
2625
Poďakovania:
2
Registrovaný:
25.03.2011
Bydlisko:
Španielsko


Späť na O všetkom



 


  • Podobné témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia:
applebot, Bing [Bot], DazGrap, Google [Bot], revolutzer, Seznam [Bot]